About

Twee keer knipperen en een moment is voorbij. Zo’n alledaags, gewoon gegeven maar voor mij is het moment tussen die eerste en de tweede keer knipperen het verschil tussen een gemiste kans en een onvergetelijk beeld. Als fotograaf met een focus op live experiences staat daarmee niet alleen mijn lens continu op scherp, maar ook mijn blik. En hoewel het leven van dag tot dag me enorm inspireert in mijn werk, fotografeer ik het liefst op die niet-alledaagse momenten. Die dagen, uren en seconden waarop anderen herinneringen voor het leven maken en ik er getuige van mag zijn. Er bovenop mag staan.

Dat doe ik tijdens grootse, bombastische show of kleinere, energieke events. De opdrachten die ik doe zijn dan wel veelzijdig – van grote festivals en business to business events tot culinaire reportages en alles ertussenin – stiekem ben ik toch op mijn best in omgevingen waar continu dingen gebeuren. Ontstaan. Waar elk moment anders is dan het vorige en elke oogopslag een nieuw perspectief biedt. In een intieme setting waar alles om dat ene onderwerp voor mijn lens draait of op een plek waar mensenmassa’s samenkomen. 

Want dynamiek betekent energie. En als er iets is wat mij kenmerkt als persoon en als fotograaf dan is het wel energie. De energie die ik in mijn relaties en opdrachten steek. Op zoek naar de kick die met het verleggen van grenzen gemoeid gaat. En als ik mijn opdrachtgevers daarin mee kan nemen, wordt die kick alleen maar groter. Want in dat stuk tussen het bekende en het onbekende ontstaat tenslotte vuurwerk. Voor mij als creatief, voor de opdrachtgever als initiatiefnemer en voor je brand als communicatiemiddel. Des te meer als de kwaliteit en integriteit die ik zo belangrijk vind, voorop mogen staan.

Zelf sta ik graag met beide benen op de grond maar geloof ik écht dat de sky the limit is. Ik schakel het liefst direct naar de allerhoogste versnelling en steek maximale energie in mijn werk en opdrachtgevers. Als ik niet achter de lens dingen aan het ontdekken ben, ben ik op zoek naar nieuwe avonturen buiten beeld.   Door op reis te gaan en nieuwe culturen te ontdekken bijvoorbeeld. Of door op mijn snowboard kilometers te maken in de sneeuw en dichter bij huis met mijn gympies in het Vondelpark.

Of ik nu in ons eigen kikkerlandje schiet of ergens aan de andere kant van de wereld; (bijna) alles wat ik vastleg bevat een menselijk element. Ik krijg energie van het leggen van nieuwe contacten en verplaats me graag in de wereld van anderen.

Zin om een keer te sparren? Zonder camera maar met een goede kop koffie? Daar ben ik altijd voor in.

Onderstaand zie je een greep uit de bedrijven waar ik regelmatig mee samenwerk. Nieuwsgierig naar het bijbehorende werk, klik even op het desbetreffende logo!